Fotoreportage

Wat kan je nou verwachten als je een fotoreportage bij mij reserveert?

Na het boeken van een fotoreportage ontvang je van mij een informatiebrochure. Hierin staat vermeld wat je kunt verwachten en de tips & tricks tijdens een fotoreportage. Omdat ik puur hobbymatig fotografeer, gaan we samen kijken welke dag en welke tijd het beste uitkomt. Ook vraag ik jou of jij al een locatie in gedachten hebt. Voor foto's in de natuur is het het beste als het zonnetje een beetje schijnt en de omgeving mooi is. De omgeving maakt de foto zeg ik altijd! Voor fotoreportages is het sowieso belangrijk dat het droog is, dus als we iets afspreken zal ik nauwlettend buienradar in de gaten houden. Het kan dus voorkomen dat we de shoot helaas moeten verplaatsen. Een dag van tevoren informeer ik jou of de geplande datum definitief doorgaat, maar dit kan op het laatste moment alsnog veranderen, zodat we niet ineens in de regen komen te staan. Ik hou ongeveer 1 uur aan per reportage aan, maar dit kan ook uitlopen of we zijn snel klaar. Ik vind het resultaat het belangrijkste en daar moeten we de tijd voor nemen. 

Met het boeken van een fotoreportage ga je akkoord met de voorwaarden. Zie tabblad: voorwaarden, 

 

Fotoshoot met je paard:

Je kan kiezen uit portret foto's van je paard en met jou erbij of foto's van het rijden. 

Bij portret foto's is het het handigste als jij nog iemand erbij hebt om te helpen om de oortjes van het paard naar voren te krijgen. Een zweepje met daaraan een plastic zakje doet wonderen! Met voer schudden helaas niet. De ervaring is dat ze daar graag naar toe willen lopen en dus niet stil blijven staan. 

Zorg dat je paard er mooi uit ziet, netjes geborsteld en gekamd. Jij beslist zelf met welke spullen je op de foto wilt en dit mag je tussendoor ook wisselen. Probeer dit om de omgeving en het paard aan te passen qua kleuren.

 

Ik beschik ook over een speciaal fotohalster. Dit is een dun halster die je goed kan wegwerken tijdens de nabewerking. Dit halster is wel stevig, maar je paard dient hiervoor wel braaf te zijn. Deze mag je natuurlijk gebruiken als je dit wilt. 

 

Verder bied ik aan:

  • Fotoreportage van jouw hond of met jouw hond.

Kijk eens voor meer voorbeelden bij mijn pagina: portfolio.