PhotosbyNien

Voorwaarden PhotosbyNien

Bij het boeken van een fotoreportage, ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

- Er kan geen garantie worden gegeven voor het maken van specifieke beelden. Ik zal er te alle tijde naar streven dat de reportage naar wens verloopt.

- De opdrachtgever gaat akkoord met mijn werkwijze, eigen stijl en bewerkingen.

- De opdrachtgever gaat ermee akkoord dat de gemaakte foto’s voor promotiedoeleinden gebruikt mogen worden (Facebook, Instagram, flyers, brochures etc. Onderdeel van mijn bedrijfsvoering is namelijk dat ik foto’s plaats op internet, zodat ik mijn werk kan laten zien.

- Als u de foto’s op sociale media gebruikt, graag de foto’s gebruiken met mijn logo erop. Deze foto’s zijn ook in de resolutie gemaakt, die Facebook en Instagram ondersteunt.

- Ik lever enkel de originele digitale bestanden en ik ben niet aansprakelijk voor de kwaliteit van producten. Andere beeldschermen en afdrukken kunnen afwijkende kleuren en een verminderde kwaliteit weergeven dan het door mij geleverde origineel.

- Er worden geen onbewerkte bestanden geleverd.

- Ik ben niet aansprakelijk voor letsel, verlies, diefstal of schade van uw persoonlijke eigendommen. U bent tijdens de fotoreportage zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor uzelf en uw eigendommen. Schade aan uzelf, uw eigendommen en aan anderen is in de breedste zin van het woord geen enkele wijze te verhalen op de fotograaf. Deelname aan een fotoreportage is volledig op eigen risico.

- Annuleren kan kosteloos tot 24 uur van te voren. Annuleert u binnen 24 uur, dan wordt er 50% van de kosten in rekening gebracht. Niet of te laat geannuleerde afspraken en vergeten afspraken worden volledig in rekening gebracht.